Comuniştii la putere

Oare înţelegeţi acum?
Fie că vorbim despre PSD, USR, PNL, PMP, UDMR sau alte partide parlamentare, etajul suprem este, la toate, cel comunist.
Uitaţi-vă la două exemple de demenţă comunistă:
– se impune ca obligatoriu tratamentul medical hotărât de stat; Hitler, Stalin, Pol Pot şi alţii asemenea pot fi fericiţi, în Republica România li se împlineşte visul de a avea putere deplină asupra populaţiei până la cel mai intim nivel.
– se interzice înmulţirea şi creşterea porcilor în gospodăriile oamenilor; bineînţeles, cu excepţia gospodăriilor ce împlinesc standarde imposibile pentru omul sărac şi absurde din punct de vedere ecologic; iarăşi Hitler, Stalin, Pol Pot şi alţii asemenea au un urmaş hotărât în Republica România.
Aceste acţiuni comuniste – ca şi altele – au loc sub guvernul PNL, aşa cum au avut loc sub toate celelalte guverne.
Până când oamenii nu se vor hotărî să voteze în masă partidele ne-parlamentare nu se va schimba nimic în bine, dar se vor schimba multe din rău în mai rău.

Mihai-Andrei Aldea

 

Magazin DSV                                                                                                        The Way to Vozia…

Îndem la luptă

 

8 gânduri despre “Comuniştii la putere

  1. Clar!
    Din păcate lumea nu poate să iasă din raţionamentul următor: dacă partidul X=rău, iar Y e diferit de X, atunci Y=bun.
    Când PSD e la putere şi face ce face, lumea devine PNL-istă. Când PNL ajunge la putere şi face prăpăd, lumea devine PSD-istă.
    În realitate, la noi nu se votează. La noi se face rotaţia (bipolară a) partidelor la putere.
    Ieşire din situaţia asta? Deocamdată nu este. Nu în condiţiile în care vrem să înaintăm mergând înapoi, nu cât timp ne raportăm DOAR la trecut („pe timpul lu’ cutare era mai bine”) şi nu vrem să privim şi spre viitor. Pentru mine aici e problema. Toată lumea vrea să fie la fel de bine ca „altădată” (indiferent când este acel „altădată”: interbelic, perioada comunistă, anii ’90 etc.), dar nu ştiu câţi au curajul (probabil destul de puţini) să spere la o perioadă cum nu a fost „niciodată” şi să pună mâna să construiască (atât cât poate fiecare şi eu cred fără rezerve că şi un singur om poate schimba lumea dacă e dispus să se sacrifice/jertfească) lumea asta.
    Este mult mai simplu să pendulăm între „X e rău, Y e bun – Y e rău, X e bun”.

    Apreciat de 1 persoană

  2. Nu ştiam că sunteţi bolnav.
    Imi pare sincer rău!
    Sper că nu e nimic grav şi o să vă însănătoşiţi cât mai repede!

    Apreciază

  3. @ Mihai-Andrei Aldea
    O să încerc să-mi fac timp şi să dezvolt puţin ideile din postarea de mai sus.
    Mulţumesc pentru apreciere!

    Apreciază

  4. ,,Bine este de conducatorul care cunoaste Adevarul si care la buna vreme cheama poporul sau la pocainta inaintea Dumnezeului Celui Viu. Bine este de poporul care la buna vreme se dezarmeaza de pacatele sale ca de niste arme indreptate impotriva lui Dumnezeu. Nici un rau nu i se poate intampla unui asemenea popor. De-ar fi si neinarmat cu arme de razboi, el va trai in siguranta, fiindca Cel Atotputernic il va acoperi cu dreapta Sa cea nebiruita. Chiar de nu ar avea nici macar o sabie, vrajmasii lui vor fi neputinciosi fata de el si nu vor putea incalca hotarele tarii lui, fiindca nu le-o va ingadui Domnul ostirilor. Si daca vrajmasii vor încalca hotarele tarii lui, se vor arunca in propriul mormant. Bine este de poporul care, DEZARMAT de pacat, se dezarmeaza cel dintai so de armele de razboi. Un astfel de popor are o mare misiune în lume. Si va fi lumina tuturor popoarelor. Si il va proslavi pe el Domnul Dumnezeu cu slava nemaivazuta, si il va binecuvânta cu binecuvântarea Sa cea vesnica.”
    Sfântul Nicolae Velimirovici, Războiul și Biblia.
    Gândul îmi spune că tocmai așa ceva năzuia să pună în practică Legiunea Arhanghelului Mihail și Căpitanul Corneliu Zelea Codreanu și tocmai de aceea dușmanii Bisericii au dispus suprimarea lui și a celorlalți fruntași ai Legiunii. O Legiune ai cărei membri se în închină Lui Dumnezeu n-are loc în această lume. Alte legiuni, cum e legiunea străină în Franța n-are nici o opreliște.
    Iertare și Doamne ajută tuturor !!!

    Apreciază

  5. Cu tot respectul faţă de Sfântul Nicolae Velimirovici, aceste cuvinte mi se par foarte departe de adevăr. Pe de-o parte, o asemenea stare de desăvârşire duhovnicească naţională (fără de care nici nu poate fi un asemenea conducător) este împotriva cuvântului Domnului care spune „mulţi chemaţi, puţini aleşi”, „nu te teme, turmă mică” etc. Să îţi închipui că un întreg popor poate să se dezbrace de păcat este doar atât: închipuire. Fiul lui Dumnezeu ne spune că altfel stau lucrurile: cei mulţi sunt mereu necredincioşi, cârtitori, împotrivitori, iubitori de păcat. Şi cine cunoaşte istoria vede că aşa este, fie că vorbim despre Serbia, Iugoslavia, România, Bulgaria, Rusia, Grecia sau orice altă ţară. În al doilea rând, Însuşi Iisus Împăratul Veşnic a poruncit ucenicilor să îşi ia pungă şi sabie înainte de Pătimirea Sa. Sunt porunci care, din pricina monahomaniei, sunt adeseori trecute cu vederea… Întorcându-ne, să ne amintim că oricine greşeşte, iar aceste cuvinte zugrăvesc cel mult un ideal care se poate împlini exclusiv în Împărăţia Cerurilor, iar nu pe pământ. Cel puţin aşa spune Dumnezeu…

    Apreciază

Lasă un comentariu