Au furat serviciile alegerile din SUA?

Au furat serviciile (secrete) alegerile din SUA? (Desigur, vorbim acum despre cele din 2020.)
La această întrebare s-a răspuns repetat da! de către independenți și repetat nu! de către guverne și corporațiile asociate.

Pentru un posibil răspuns trebuie să ne amintim că C.I.A. (Central Intelligence Agency) are ca deviză pe prima pagină „Noi suntem prima linie de apărare”. A cui? Față de cine?
La pagina „Misiune și Viziune” se dă următorul răspuns:

„La CIA misiunea noastră este de a preveni amenințările și de a promova obiectivele de securitate națională a SUA prin:

–Colectarea informațiilor străine care contează;
–Realizarea unei analize obiective din toate sursele;
–Efectuarea de acțiuni ascunse eficiente, conform indicațiilor președintelui; și
–Păstrând secretele care ajută la menținerea Națiunii noastre în siguranță.”

Deci, teoretic, C.I.A. este „prima linie de apărare” a SUA împotriva puterilor străine ostile/dușmănoase.
Și, tot teoretic, C.I.A. identifica Rusia, China și Ucraina drept puteri străine ostile/dușmănoase, cel puțin de la înființare până la sfârșitul lui 2021.

F.B.I., pe de altă parte, pretinde pe site-ul oficial că „Noi [FBI-ul, n.n.] apărăm Poporul American și sprijinim Constituția Statelor Unite”. După cum aflăm pe pagina despre investigații („Ce investigăm”), FBI-ul răspunde federal pentru terorism, crime cibernetice, contrainformații, drepturi civile, corupție publică, arme de distrugere în masă, infracționalitate organizată (crimă organizată, cum traduc unii…), infracțiuni violente, crime „birocratice” („white-collar crimes”).

Am subliniat aceste domenii, deoarece au legătură cu alegerile din Decembrie 2020.

Înainte de alegeri, dar mai ales în timpul campaniei electorale, Președintele Donald Trump a ridicat repetat probleme privind Familia Biden ce țin(eau) de competența CIA și FBI. Printre acestea, problema plăților uriașe, de milioane de dolari, primite din China, Rusia și Ucraina! Adică exact din țările pe care CIA le considera dușmănoase!

Sa pretins atunci, de către voci din CIA și FBI că Președintele Donald Trump minte; s-a pretins atunci că Familia Biden nu are legături de afaceri semnificative cu Rusia, China sau Ucraina.

În clipa de față,
Hunter Biden a recunoscut în fața instanței (Julie 2023) că era plătit cu sume consistente de către firme din China și Ucraina. Însăși vestita rețea neocomunistă de știri CNN a fost nevoită să accepte acest fapt! (Un video scurt de la Benny Johnson aici.)
Repet,

Hunter Biden a recunoscut în fața instanței (Julie 2023) că era plătit cu sume consistente de către firme din China și Ucraina.

Mai precis, doar în 2018 și 2017

Hunter Biden recunoaște venituri de 2.2 și respectiv 2.4 milioane de dolar, în cea mai mare parte din China și Ucraina.

Este de bun simț să te întrebi cum ar fi putut fiul unui politician de nivelul lui Joke Biden să câștige milioane de dolari din străinătate fără ca CIA să știe ceva. Este de bun simț să te întrebi cum ar fi putut fiul unui politician ca Joke Biden să cheltuie milioane de dolari veniți din străinătate fără ca FBI-ul să știe ceva. Nu mai discut despre IRS, NSA ori alte asemenea „servicii”.

Dar dacă se pot invoca scăpări, incompetențe sau alte greșeli grave, dar de înțeles, ce ne facem cu alegerile din 2020?
Cum au putut reprezentanții CIA sau FBI să mintă public despre veniturile din străinătate ale Familiei Biden?
Cum s-ar putea, atunci când Comandantul Suprem al serviciilor secrete, Președintele (Donald Trump), știe despre acele afaceri, să nu fi știut serviciile? Iar dacă au știut, de ce au spus reprezentanții serviciilor acele minciuni?
Minciuni, care, trebuie spus, au influențat alegerile!

Au furat serviciile (secrete) alegerile din SUA?

Lăsăm pe cititor să găsească răspunsul!

Pr. Dr. Mihai-Andrei Aldea

P.S. Agenții CIA sau FBI care au mințit în timpul alegerilor pentru Președinția SUA din 2020 sunt la adăpost. Ceea ce indică existența unor superiori ce i-au scos atunci la înaintare și îi acoperă acum. În același timp, Președintele legitim al SUA, Donald Trump, este târât de NeoComuniști în cele mai absurde procese. Q.E.D.

P.P.S. Dacă Donald Trump trăiește până la alegeri (adică dacă nu e sinucis), dacă nu este băgat în închisoare prin cine știe ce alte abuzuri „democrate”, va fi primul președinte american care a câștigat trei mandate după 22A (1951), sau al doilea din întreaga istorie SUA, după F. Roosevelt.

Imagine decupată din pagina dedicată de pe site-ul Casei Albe.

Lasă un comentariu