Acum se vede de ce a fost BLOCAT mediatic tratamentul pentru COVID-19!!!

Mare anunţ mare! Lume, lume, vino şi vezi! Cea mai bombă ştire dintre toate ştirile bombă:

Vaccinul anti-COVID-19 a fost realizat la Centrul de Terapii Genice şi Celulare în Tratamentul Cancerului – OncoGen, din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Timişoara!

Vestea aceasta a CUTREMURAT sensibilitatea profundă a mass-mediei „româneşti” care a izbucnit în preluări entuziaste.
Avem vaccinul împotriva COVID-19„, citează un titlu.  „Centrul de cercetare din Timişoara, Oncogen, anunţă că a finalizat un vaccin împotriva noului coronavirus”, anunţă alt titlu. „România are vaccinul împotriva COVID-19!„, urlă altul. Etc.

O minciună generalizată, ruşinoasă, nedemnă. Dar care lămureşte câteva lucruri.

Înainte, voi explica de ce este o minciună ruşinoasă şi nedemnă. Generalizată este prin amintitele titluri, sper că e limpede.
Este o minciună pentru că vaccinul este doar în faza de încheiere… a pregătirii pentru testarea de laborator. Altfel spus, doar începe testarea de laborator. Până la testarea pe oameni mai este, iar până la punerea pe piaţă şi mai mult. NU avem vaccinul împotriva COVID-19! Avem doar o speranţă că încercarea Oncogen ar putea avea succes.

Ce lucruri lămureşte această nouă campanie mediatică de manipulare? 

1.propaganda ce acuză Statele Unite ale Americii că ar fi produs virusul SARS-CoV-2, sub pretextul că „altfel nu aveau cum să realizeze un vaccin atât de repede” este aberantă. Iată, la nici trei săptămâni după începerea testării vaccinului american începe şi testarea vaccinului românesc. Şi, între noi fie vorba, au început asemenea testări şi în alte părţi. Tehnologia a avansat, simulările virtuale sunt incredibil de complexe şi ajută enorm în cercetare etc., etc. Şi anunţurile se dau în faze de realizare a vaccinului în care altădată s-ar fi tăcut. Pentru că testarea poate dovedi că vaccinul este un eşec…

Tabel 2 Gautret et al 2020
Tabelul 2 din raportul oficial privind tratamentul COVID-19 cu hidroxiclorochină şi azitromicină (Gautret et al. 2020)

2.motivul blocării tratamentului cu hidroxiclorochină şi azitromicină este, aşa cum am bănuit, dorinţa promovării vaccinurilor anti-COVID-19. Este evident că un tratament care se dă bolnavilor aduce venituri mult mai mici decât un vaccin impus întregii populaţii. Diferenţa este de miliarde de dolari. Aşa că în locul unui tratament descris de 13 (treisprezece) ani se preferă vaccinuri aproape netestate (un timp de testare mai mic de doi ani este neconcludent).
Dar de ce spun că această campanie de presă dovedeşte rea intenţie?
Pentru că se foloseşte o dublă măsură: un vaccin netestat este anunţat cu entuziasm teribil, un tratament cu medicamente consacrate şi testat este denigrat sau ignorat.

Mass-media pune constant accentul pe vaccin ca pe o speranţă şi pe tratamente ca fără speranţă. Şi asta spune totul din punctul meu de vedere.

Dar cetăţenii, desigur, îşi îndeplinesc datoria comunistă de a avea deplină încredere în luminata clasă conducătoare, în măreţii cârmaci care cu părintească grijă îi storc nu doar de bani, ci şi de ultima picătură de libertate şi raţiune.

Mihai-Andrei Aldea

P.S. În urmă cu aproape două decenii mă opreşte un domn din parohie, străin de Biserică, să îmi spună ceva. După ce îi înjură pe politicieni şi televiziunile lor îmi dă „o veste trăznet”. Îl ascult şi îmi dau seama că este o aberaţie mediatică, din cele încropite pentru a face rating atunci când nu au ce da pe post. Şi îl întreb cum poate să creadă aşa ceva. „Am văzut la televizor!” – îmi spune el, cumva jignit că pun la îndoială vestea. „Păi nu ai spus acum câteva minute că televiziunea minte?”. Dă din cap: „Da, televiziunile mint de îngheaţă apele!”. „Atunci cum de crezi în vestea asta?”. Se uită la mine mirat şi puţin îngrijorat de prostia mea: „A spus la televizor!”

P.P.S. Titlul folosit de mine este un exemplu tipic de titlu obişnuit în mass-media… de azi.

Magazin DSV                                                                                                        The Way to Vozia…

Îndem la luptă

7 gânduri despre “Acum se vede de ce a fost BLOCAT mediatic tratamentul pentru COVID-19!!!

 1. Poti jura ca uitatul la televizor le ia mintile! Vad in familia mea lucru acesta si ma ingrozesc! Ma simt tot mai singur pentru ca nu primesc ce se da la televizor, pentru ca pun sub semnul intrebarii tot ce se intampla! Cand si care stat si-a iubit supusii atat de mult incat s-a falimentat de dragul lor? Cand a fost toată lumea de aceeasi parere? Cand s-au mai inchis bisericile din lume? De ce vaccinului ii trebuiau create conditii sa fie obligatoriu? Pai daca cei vaccinati sunt imuni sa ma lase pe mine linistiti sa mor ca nu mai sunt un pericol pentru ei!
  Dar sigur ma vor obliga si toti din fata televizoarelor vor cosidera asta un lucru bun ba daca trebuie ma vor preda, tine sa fiu vaccinat! Si unde sa fugi si cum ca si de asta s-au ingrijit!

  Apreciază

 2. Că tot veni vorba despre calitatea jurnaliştilor de la noi, vreţi să vedeţi cum 15 minute de comentariu independent (=neafiliat unui trust de presă) fac mai mult decât 24 de ore de reportaje „profesioniste” (=realizate de perosane ale căror „integritate jurnalistică” nu este pusă la îndoiala decât în mod excepţional, niciodată pentru mult timp, ca urmare a faptului că lucrează la un trust de presă „consacrat”)?
  Cu îngăduinţa dvs.,comentatorul conservator canadiano-american Steven Crowder despre „leacu’ lu’ Trump” şi turbarea mediatică din jurul lui:

  Apreciază

 3. https://m.activenews.ro/stiri/Gordon-Brown-face-apel-la-instaurarea-unui-guvern-mondial-pentru-gestionarea-pandemiei-de-coronavirus.-Summit-ul-G20-de-joi-a-decis-cooperare-cu-institutiile-internationale-si-injectarea-a-5-mii-de-miliarde-de-dolari-in-economia-mondiala-1607324

  ,,Potrivit acestuia, grupul global de experți propus de el ar combate criza pe două fronturi: efortul coordonat de a găsi un vaccin, dar și de a organiza fabricarea, achiziția acestuia și prevenirea speculei”, deci nu pentru tratamentul bolnavilor de coronavirus și/sau alte boli. Deci, șleahta autorităților române urmează directiva… QED !!! Așadar exact ceea ce scrieți și Sfinția Voastră !!!

  Am primit astăzi și acest articol :
  ,,Citiți #integral cu atenție și #distribuiți. În România, situația se agravează pe zi ce trece dat fiind demersurile guvernului, autorităților și a celor care nu vor să înțeleagă ce pericol aduce, defapt, cu sine, această presupusă pandemie de COVID-19.
  1. România este printre puținele țări care a cerut și a obținut de la Consiliul Europei derogarea de la Curtea Europeană a Drepturilor Omului pe durata nedeterminată a stării de urgență. Asta înseamnă că, doar cu excepția dreptului la viață, interzicerea torturii, interzicerea sclaviei și a pedepsirii fără bază legală, în România, s-a anulat orice alt drept al omului. Doar Letnonia, Armenia și Republica Moldova au mai făcut acest lucru. Nicio altă țară europeană aflată în stare de urgență sau în carantină nu a mai facut asa ceva. Este extrem de suspect acest demers, mai ales că nu ne aflăm într-un asemenea pericol astfel încât oamenii să riște expunerea la orice, pe motivul unei amenințări incerte. Chiar și comisarul pentru drepturile omului al Consiliului Europei a declarat că drepturile omului trebuiesc respectate inclusiv în perioada de combatere a COVID-19. Dincolo de problema în sine, gravitea constă în faptul că NIMENI nu a adus la cunoștința cetățenilor acest lucru, respectiv NIMENI nu a explicat de ce a facut România acest demers și care sunt efectele pentru cetățeni. Ce ni se pregătește de oficialii noștri au făcut o asemenea mișcare?
  Articol complet: https://tinyurl.com/wmb6k3w

  2. În același timp, guvernul României, la propunerea Ministerului Justiției, adoptă proiectul de OUG de modificare a Legii 286/2009 privind Codul penal.
  OUG-ul prevede pedepse de până la 15 ani de închisoare pentru infracţiunea de așa zisă zădărnicire a combaterii bolilor.
  Ceea ce rezultă din acest OUG este că, sub specularea motivului de pandemie, statul ne-ar putea dezbina, izola, cenzura, monitoriza, injecta forțat cu orice v●●●ccinuri sau/și chiar supune la alte proceduri medicale testate sau netestate, nesigure, poate chiar distructive. Ne-ar putea îndepărta de la ceea ce se întâmplă cu adevărat dincolo de pereții caselor noastre, ar putea intra oricând și sub orice pretext peste noi în spațiul privat, ne-ar putea tăia orice mijloc de comunicare, ne-ar putea ridica oricând ca să ne ducă oriunde, ne-ar putea obliga să acceptăm orice în numele „siguranței”, mai ceva ca la Auschwitz sau pe vremea lui Stalin.
  Articol complet: https://tinyurl.com/w6fvk8e

  3. Pe 23 martie, potrivit ordonanţei militare din 21.03.2020 privind măsuri de prevenire a răspândire a COVID-19, încep proceduri, verificări și sancțiuni dure pentru oamenii care vor să iasă pe stradă sau să socializeze, chiar să participe la slujbe. De ce este atât de important ca oameni să stea închiși între 4 pereți? Ce se întâmplă, defapt, afară?
  Articol: https://tinyurl.com/ujnf4jg

  Suntem mințiți zi de zi legat de numărul real de îmbolnăviri și decese de coronavirus din întreaga lume și din țară. Se pompează panică pe toate canalele de comunicare, astfel încât oamenii să fie cuprinși de îngrijorare, să cedeze și să ceară măsuri represive și tratamente, indiferent de riscuri asociate sau efecte secundare. Nu avem dovezi fiabile cu privire la câte persoane au fost infectate cu SARS-CoV-2 sau câte continuă să fie infectate.
  Se iau măsuri draconice în ciuda faptului că pandemia s-a disipat deja în China și absolut nimic nu le justifică.

  4. Pe 22.03.2020, Ministerul Sănătății ne anunță primul deces de coronavirus. Pacientul avea cancer în stadiu terminal. Din nou: cancer în stadiu TER-MI-NAL. Vă lăsăm mai jos un link să citiți ce înseamnă cancer în stadiu terminal:
  https://cancer360.ro/cancer-terminal/
  Ce caută acest deces pe lista celor cauzate de coronavirus?
  Link postare Min. Sănătății: https://tinyurl.com/worwxzp

  5. Între timp, doctorul Alexandru Rafila, președintele Societății Române de Microbiologie, ne anunță că, în România, va sosi prototipul unui vaccin pentru a fi supus testării și cheamă voluntari sănătoși la testare. Nu ne-am mira să se ofere în curând și bani pentru asta deoarece știm foarte bine ce înseamnă să accepți așa ceva împreună cu riscurile asociate. Așa cum veți vedea mai jos, Comisia Europeană alocă bugete impresionante României pentru așa zisa situație de criză „cauzată” de coronavirus.
  Articol cu declarația domnului Rafila: https://tinyurl.com/vdbmdkg

  Deputatul PNL Ovidiu Raetchi, care nu are nici dreptul și nici specializarea să vorbească despre proceduri medicale forțate, spune că “nu vom învinge pandemia dacă nu soluționăm ACUM problema vaccinării universale. „
  Articol cu declarația domnului Raetchi: https://tinyurl.com/t3det33

  Domnul Streinu Cercel de la Institutul de Boli Inventate Matei Balș, ne oferă cel mai bun manual de fabricare a epidemiillor din pix și parafă așa cum putem alfa din acest articol: https://tinyurl.com/wo3b2f7

  Tot domnul Cercel nu știe exact ce capacitate de testare au instituțiile medicale din România. În schimb, cifrele îmbolnăvirilor se vehiculează de către autorități, presă și media ca la loto.
  Articol: https://tinyurl.com/ryqx5x3

  Și, din nou, tot domnul Cercel ne anunță că România va face parte din țările care vor testa un vaccin împotriva coronavirusului chiar la Institutul Matei Balș. Putea să rateze dânsul să o asemenea ocazie de a folosi oameni sănătoși în șoareci de laborator pentru legitimarea unui v●●●in experimental?
  Articol: https://tinyurl.com/w7fnn5l

  Politicieni din toate partidele precum și alte figuri publice influențează opinia publică susținând că acest coronavirus este “apocalipsa” și, pe fondul ei, trebuie impusă v●●●inarea obligatore, precum și testarea și aplicarea unui v●●●in pentru COVID-19.

  6. Concomitent cu aceste anunțuri amintite mai sus și cu adoptarea de către guvern a unor demersuri abominabile, Comisia Europeană direcționează către România peste 1 MILIARD DE EURO, pentru “criza” generată de coronavirus. Nu se justifică absolut deloc, având în vedere că România nu se confruntă decât cu același număr de morți ca anul trecut, doar că anul acesta ei sunt consemnați pe caz de coronavirus.
  Dar guvernul, care plănuiește să-și transforme cetățenii în cobai, angajații Big Ph●rma plus alți influenceri din România care fac lobby pentru v●●●inarea obligatorie de ani de zile, domnul Mihai Craiu, Streinu Cercel, Ovidiu Covaciu, Ana Maiță & Co. trebuie să-și primească partea pentru munca depusă în campaniile de v●●●inare și mințire a populației. Să nu credeți cumva că banii ăștia vor merge altundeva.
  Articol despre sponsorizarea comisiei europene pentru COVID-19 în România: https://tinyurl.com/t829t5c

  De ce a devenit comisia europeană atât de generoasă cu noi? Deoarece guvernul și autoritățile pun România pe harta primelor țări de testare a unui v●●●in anti coronavirus într-un context în care încearcă să-și priveze cetățenii de drepturile fundamentale și adoptă ordonanțe cu consecințe represive. Acest miliard de Euro nu este altceva decât mită la nivel înalt, pentru expunerea românilor la niște riscuri enorme pentru legitimarea unui v●●●in de care nu este nevoie deoarece acest coronavirus nu este decât o gripă un pic mai contagioasă decât cea sezonieră.
  Unica diferență dintre ele este rapiditatea de răspândire așa cum ne explică un cadru medical și în acest video: https://tinyurl.com/ufevhwj

  7. Următorul pas pentru prevenție este ID2020, inițiativă pornită de Microsoft (Bill Gates) și Rockefeller Foundation: un cip implantat în organism, care ar reține date medicale pe el: ai avut covid, ești vaccinat covid, șamd.
  Articol: https://tinyurl.com/wb3ss8g
  Despre ID2020: https://id2020.org

  8. Iată ce se întâmplă afară, în Italia, cât oamenii sunt ținuți în casă. Se instalează turnurile 5G! Pentru că acest 5G asigură conectivitatea dintre ID2020, adică cipul, cu absolut tot ce înseamnă sistem.
  Video filmat la Milano: https://youtu.be/6_KFuxxeRxU

  Nu ar fi prima dată când România este păcălită, vândută și abuzată de un grup de interlopi care joacă Poker cu natura, resursele și oamenii acestei țări, după bunul lor plac. Însă, de data asta, îi vedem făcând cel mai mare uz de putere și mijloace să genereze contextul din ce în ce mai grav în care ne aflăm.

  Așadar, vă îndemnăm cu insistență să vă apărați drepturile de ființe libere, să NU acceptați nicio procedură medicală, nicio testare și niciun v●●●in.
  #SHARE Distribuiți acest articol pentru a avertiza cât mai multă lume.”

  S-a închis și Biserica Sfântului Mormânt din Ierusalim și ministrul sănătății din Israel spune că îl așteaptă pe mesia să-i izbăvească de epidemie…
  https://www.breakingisraelnews.com/147317/israels-health-minister-i-am-sure-the-messiah-will-arrive-before-passover/

  Toate au un tâlc… Bunul Dumnezeu a îngăduit această grea încercare pentru ca să întețim rugăciunea. La 60 de ani de experimentul Pitești, un nou experiment a fost pus în practică, la scară mai mare dar care se pare că are țintă centrală tot România și BOR.
  Iertare și Doamne ajută tuturor !!!

  Apreciat de 1 persoană

 4. Sunt multe afirmaţii adevărate sau cu potenţial mare să fie adevărate.
  Însă afirmaţia că „S-a închis şi Biserica Sfântului Mormânt” este falsă prin omisiune: a fost închisă pentru public, în continuare clericii Patriarhiei de Ierusalim slujesc în ea. Ca şi la noi.
  În rest, trezvie, pace şi putere!

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s