PRO-SOVIETICI SAU PRO-REFERENDUM!

Distrugerea căsniciei şi familiei este unul din scopurile vechi şi permanente ale extremei stângi. În Revoluţia Franceză s-a urmărit acest lucru, anarhiştii urmăreau acest lucru, Marx şi Engles au postulat acest scop al Comunismului. Revoluţia Bolşevică din Rusia a practicat şi promovat distrugerea căsniciei şi familiei, a practicat şi promovat homosexualitatea şi pedofilia, incestul, violul, orgiile sexuale. Iar morala, mai ales morala creştină, a fost urâtă şi atacată în fel şi chip. Pentru Sovietici tot ceea ce ţinea de morala creştină era rău, era anti-progresist, era înapoiat, era „pudibonderie” etc., etc. Exact discursul anti-familie, anti-căsnicie şi anti-referendum de astăzi.

Constituţia României prevede ocrotirea familiei şi a căsătoriei. Iar practica judiciară arată foarte clar că prin căsătorie totdeauna legiuitorul a înţeles „soţ+soţie”. Doar că exprimarea actuală este ambiguă şi trebuie corectată în conformitate cu această intenţie a legiuitorului. Nu există niciodată în Ţările Române, nu există niciodată în Principatele Unite, nu există niciodată în Regat(ul mic), nu există niciodată în România Mare un singur caz de altfel de căsătorie decât între un bărbat şi o femeie. Nu s-au admis niciodată căsătoriile de alt tip. Şi atunci, de ce Referendumul pentru Familie?

Pentru că după ce s-au acoperit de ruşine prin guvernările dezastruoase din Blocul Sovietic, grupările comuniste revin la putere sub acoperirea LGBT, sub acoperirea „luptei pentru drepturile homosexualilor” şi alte activităţi similare.
Doar proştii pot să creadă că i-a apucat dintr-o dată pe politicieni dragostea de cetăţenii cu înclinaţii sexuale neobişnuite. (Pentru că, să recunoaştem un fapt de bun-simţ, ceea ce fac 99% dintre oameni este obişnuit, ce fac doar 1% dintre oameni este neobişnuit – indiferent dacă este ceva neobişnuit în bine sau în rău.) Orice om care gândeşte ştie foarte bine că pe politicieni îi interesează doar puterea. Nu punem aici excepţiile excepţionale (sic!) de felul unui Ştefan cel Mare sau Mihai Viteazul. Vorbim aici despre clasa politică actuală, concretă, despre activiştii politici plătiţi din fonduri tainice – până la urmă tot de la cetăţenii „de rând” scoase. Toţi aceşti „oameni politici” (vorbă să fie!) nu sunt plini de dragoste faţă de altcineva în afară de ei înşişi. Faptul că foarte mulţi dintre ei nici măcar copii nu vor să aibă (uitaţi-vă bine la conducătorii „de sus” din foarte multe ţări ale lumii!) spune totul.
Dar, pretind ei, au mare dragoste faţă de minoritatea cu înclinaţii sexuale neobişnuite! Pentru că, nu-i aşa, s-au terminat toate problemele planetei şi a rămas doar asta! (Ca să folosim o lozincă a extremei stângi!)

În realitate agitaţia politicianistă cu LGTB-ul are în spate Comunismul de tip sovietic. Foloseşte exact aceleaşi metode, are exact aceleaşi principii, urmăreşte exact aceleaşi scopuri şi are exact aceleaşi lozinci! Adică este acelaşi lucru: Comunism Bolşevic.
Nu de problemele sexuale le pasă lor, de fapt, ci de PUTERE!
Şi cu cât căsniciile şi familiile sunt mai slăbite, mai răvăşite, mai distruse, cu atât oamenii sunt mai dezbinaţi, mai singuri, mai îndureraţi, mai vulnerabili la droguri (de la internet sau iarbă la pornografie sau jocuri de noroc); deci, cu atât mai mult creşte puterea politicienilor!
Logica este simplă, eficientă, perversă, sovietică.

Oricine a crescut într-o familie fără mamă sau fără tată, oricine este dintr-o familie fără unul dintre părinţi ştie foarte bine durerea acestei lipse, acestei mutilări. Cei care fac ori au făcut parte din asemenea familii sunt cei care ştiu cel mai bine câtă nevoie are căsnicia de o ocrotire reală, concretă, practică, din partea Statului. Care Stat, deocamdată, NU sprijină căsnicia – dimpotrivă, o sabotează -, NU sprijină familia – dimpotrivă, o sabotează.
Uitaţi-vă în jur şi vedeţi: Statul este vinovat pentru destrămarea căsniciilor prin plecarea peste hotare a unuia sau altuia dintre părinţi; Statul este cel care în loc să lupte pentru reîntregirea familiilor militează pentru aducerea de imigranţi; Statul este cel care în loc să ajute căsniciile aflate în impas încurajează divorţul şi distrugerea, luându-le copiii dacă poate, spre a-i vinde… scuze, „a-i plasa” preferabil peste hotare. Şi cine controlează Statul? Comuniştii!

Comuniştii din eşaloanele doi şi trei şi urmaşii lor au preluat şi controlează puterea în România de după 1989.
Şi vor să reinstaureze dictatura după model sovietic.
De aceea au amânat Referendumul pentru Familie vreme de trei ani, de aceea l-au aprobat peste noapte – ca să nu poată exista vreme de pregătire pentru el. De aceea se lasă spaţii uriaşe propagandei pro-sovietice, anti-referendum, folosindu-se adeseori cel mai mizerabil limbaj, cele mai discriminatorii lozinci.
Un discurs plin de ură se varsă neîncetat împotriva Românilor care sprijină căsătoria, care sprijină familia întreagă, care sprijină referendumul.
Şi nici CNCD-ul, nici alte organe abilitate nu mişcă un deget împotriva celor care vomită acest discurs patologic, ajungând inclusiv la incitare la violenţă, crimă, genocid.
PENTRU CĂ ACEASTA ESTE MORALA SOVIETICĂ, ACEASTA ESTE PURTAREA SOVIETICĂ, ACESTA ESTE REGIMUL PE CARE VOR SĂ-L INSTAUREZE!

În această clipă există doar două posibilităţi: ori mergem la Referendum şi votăm DA, începând eliberarea de sub dictatura politicianismului, ori înseamnă că am votat pentru reinstaurarea făţişă, directă, totală a Comunismului Sovietic în România.
În această clipă putem doar să fim PRO-SOVIETICI SAU PRO-REFERENDUM!
Alegerea este a noastră; consecinţele vor fi suportate şi de noi, şi de toţi urmaşii noştri.

AF70CT 01.png

Mihai-Andrei Aldea

 

Magazin DSV                                                                                                        The Way to Vozia…

Îndemn la luptă

15 gânduri despre “PRO-SOVIETICI SAU PRO-REFERENDUM!

  1. Doamne ajută! O colega a publicat pe FB, un articol in care crestinii sunt facuti pupatori de oase, care urasc homosexualii. Bietii homo, doresc parteneriat, pt. ca in caz de deces, partenerul supraviețuitor sa poata sa mosteneasca bunurile celuilalt.Unii
    oamenii de azi, observ cu durere ca se raporteaza doar la obiective imediate, nu le mai pasa de istorie, neam, habar nu au de ce s a intamplat in puscariile comuniste. Cred ca sunt probolsevism fara sa stie, sau fara sa le pese. Nu se poate discuta cu ei, caci desi nu cunosc nimic, nu doresc decat sa se impuna, nu sunt doritori de adevar, nu sunt dispusi la cercetare si oricum, nu le pasa de Dumnezeu. Dumnezeul Adevarat, e o poveste, nu exista pacat, e o prostie inventata ca sa stai in lanturi si sa nu te bucuri de viață.

    Apreciat de 2 persoane

  2. Imi pare rau ca nu mai am acte valabile ca sa pot vota (da, tocmai eu care nu cred in sistemul asta de pus X-uri pe hartie) ! Sper ca de data asta TOȚI românii vor merge la vot! Pe lângă importanță actului ca atare, ma intereseaza câți dintre noi mai sunt creștini (nu doar cu numele) si cati s-au lăsat deja manipulați sa gândească dupa șabloanele date de putere (prin mass-media).
    Dacă acum nu dam un semnal puternic ca inca traim, atunci o sa devenim niște sclavi si asta foarte rapid!

    Apreciat de 2 persoane

  3. Natura, ca o imagine a divinului, ne impune niste limite naturale, pe care limite respecti, recunosti in totalitatea plinatati personalitati tale, poti depasi de catre infinitul transcendent, catre Dumnezeu!
    Poti depasi si altfel, negand, catre diabolicul fara sfarsit! Care deschide sticla, in care ascunde spiritul, care devine pe urma nestapanit, scapandusi! Inventivitatea contra naturi a minti diabolice a lui Mefisto! Problema minoritatilor, autonomiilor, ca sunt inventi! Mai ales, astia de gay!
    Inventia reprezinta partialul, relativul, care vrea sa domina tot ce are caracter absolut in natura! Fata de Dumnezeu, normal nu reprezinta ceva absolut nimic creat, adica e vorba de a fi relativ absolut in natura! Relativul este impotriva natiuni, neamului, ce reprezinta ceva absolut in natura!
    Societatea deschisa este o societate inventata, care neaga legaturile organice, fiind deschis de catre inventiv, introdus din exterior, format din exterior!
    Eu pornesc din fonduri ontologice, imaginea divinului in om este compus din doua principi, masculin si feminin! Natura fiind imaginea Domnului, este definit ontologic de catre cele doua principi si unirea lor intr-un intreg noua!
    Cred, ca la originea oricarui popor, provenind din doua nati, mod ascuns aflam cele doua principi, unificarea lor rezultand o noua natie!
    Orice intreg, totalitate, deplin este rezultatul uniuni acestui doua principi! In Mesterul Manole, opera nu se realizeaza, pana cand principiul feminin nu se integreaza in opera principiului masculin! Noaptea in balada, reprezinta fortele adancurilor, a inconstientului colectiv, cu caracter feminin, neintegrate fiind, devenind distructive. Care in sine, mod natural trebuie sa fie fortele creatoare ale adancurilor, ale inconstientului colectiv, forta biologicului spiritual, creator, intr-o uniune cu principiul masculin!
    Cultura, civilizatie nu exista fara unificarea acestei doua principi intr-o totalitate, intreg, deplinatate! Cultura, civilizatie inseamna o realizare permanenta a totalitati! Totalitatea avand rolul totalizator, adica unificator! Cultura si civilzatia avand rolul de a aduna, unifica pe fondul acestui doua principi, singuri, care pot realiza uniunea pe fond ontologic si natural. Ca exista o lupta permanenta intre ordine si haos, care este realitate si nu numai mit, bun de studiat! Neunificarea acestor doua principi avand caracter distructiv, dand locul haosului, care apare mod inteligent in imaginea si in realitatea relativului, care neavand limite, deschide poarta de catre inventivitatea diabolica, care tot nu cunoaste limite!
    Dar ce inseamna, ce rezulta neunificarea acestor doua principi?! Moartea!!! Cum ne invata povestea regelui, caruia fii si fiicele n-au casatorit si tara devenea neroditor! Care inseamna o criza generala, o criza, care atinge fondurile existentei! Criza de azi nu este economica, ci criza relatiei cele doua principi, carora importanta arata si Mesterul Manole, ce important e unificare celor doua principi intr-o opera!
    Problema e, ca aceasta criza a Europei a inceput, chiar cu filosofia greaca! Filosofia Europei fiind definit de niste filosofi, ganditori homosexual! Din care filosofie intr-o parte ortodoxia a dacut ceva curat.
    Gandirea nu este indiferenta, in gandirea secularizata numai, de unificarea acestor doua principi! Intruparea are la fond unuficarea acestor doua principi! Logosul nu exista fara principiul feminin! Logosul intrupat nu exista fara Sfanta Fecioara! Reflectia creatoare trebuie sa nasca din cele doua principi! Mai ales, ca este un dat ontologic in adancimea omului, prin imaginea divinului in om, Dumnezeu a creat omul dupa imaginea si asemanarea sa barbat si femeie! Aceasta trebuie realizat in om, prin uniunea celor doua principi, care totalitate reprezinta findul ontologic ale plenitudini personalitati! Criza principiilor este pe fond criza omului!
    Ne miram, parca lumea este fara conducatori adevarati! Asta este din cauza crizei principiului masculin! Nu-i de mirare, ca democratia este inventia homosexualilor! Un homosexual niciodata nu devine un adevarat erou! Este in criza arhetipul eroului, nefiind realizat de loc, care naste adevartele conducatori, care are rol de a aduna neamul, ca Mihai Viteazul! Si criza principiului masculin rezulta criza statului, care rezulta imprastierea, pierzand rolul de a aduna! Avand rolul de a imprastia prin dezbatere!
    Importanta celor doua principi pe plan natural, biologic arata si psihologia jungiana, care zice, ca cele mai importante doua arhetipuri ale inconstientului colectiv sunt arhetipurile masculinului si femininului, prin care se manifesta totalitatea inconstientului colectiv! Care arhetipuri sunt prezente si in om, ca anima si animus, biologicul potrivind imagini divinului in urma carora era creat omul!
    Problema este, ca criza celor doua principi priveste toate aspectele vieti, nu numai a familiei! Pe prim plan este o criza a totalitati omului, a persoanei, cine casatoreste, cine realizeaza comunitatea prin comuniune, care este rezultatul uniuni principiilor si reprezinta criza conduceri, lipsand adevaeatul erou conducator, refondator ale neamului! Ca n-avem cine sa ne scoata din Egipt, ca sa ne conduca la Sinai, de a refonda spiritual neamul, unificand pe plan spiritual!

    Apreciat de 2 persoane

  4. „Comuniştii din eşaloanele doi şi trei şi urmaşii lor au preluat şi controlează puterea în România de după 1989.”

    De la cine au preluat puterea?

    Apreciază

Lasă un comentariu