Genocidul anti-românesc la ultimii paşi!

În ultimele trei decenii România a fost condusă de felurite marionete ale unor puteri extremiste, de un fanatism anti-românesc total. Dovada absolut clară pentru orice om care gândeşte este faptul că ŞAPTE MILIOANE DE ROMÂNI au plecat în străinătate. Oficialii recunosc „doar” CINCI MILIOANE de emigranţi români, ceea ce, de fapt, nu schimbă esenţial lucrurile: cca. 22% dintre Români au plecat din Ţară în ultimii 30 de ani. Adică, într-un cuvânt: GENOCID.

Genocid???
Da. Genocid.
Genocidul este acţiunea săvârșită în scopul de a distruge deliberat și sistematic, în întregime sau în parte, o colectivitate sau un grup național, rasial, etnic, religios ori politic.

Din Decembrie 1989 şi până astăzi toate forţele politice ajunse la conducerea Statului – de la FSN la UDMR – au lucrat sistematic la slăbirea până la nimicire a elementului etnic românesc (şi religios ortodox) din toate structurile de stat, din societate, educaţie, cultură etc. Sunt fapte absolut clare. Şi dovada supremă, între cele de până acum, este cea deja amintită: 22% dintre Români au fost făcuţi să îşi părăsească Ţara. Cu gând de întoarcere sau fără.
Nu există o scădere similară a minorităţilor etnice şi religioase. Dimpotrivă, ele au crescut proporţional sau absolut, unele de zeci de ori. Ceea ce arată – pe fapte, nu pe vorbe – că măsurile au fost îndreptate împotriva Românilor ca etnie (şi Ortodoxiei ca religie).

Naivii care încă nu vor să vadă realitatea vor întreba: „De ce să presupunem că este un genocid intenţionat? De ce să nu credem că este o greşeală? De ce să nu credem că emigrarea masivă a Românilor, unică în lume, este doar rezultatul incompetenţei şi corupţiei clasei politice?”
Pentru că
(1) ar fi un fenomen unic în lume. Corupţie şi incompetenţă a existat sau există în multe ţări, fără ca peste o cincime din populaţie să ajungă să fugă. Asemenea procente se întâlnesc doar în ţările sau regiunile lovite de calamităţi naturale cumplite, extreme, sau de război prelungit.
(2) aceleaşi măsuri, dovedite practic a fi distrugătoare, criminale, împingând populaţia la părăsirea Ţării, sunt aplicate sistematic de fiecare regim politic ajuns la putere. Chiar şi atunci când acesta a promis în campania electorală înlăturarea, înlocuirea, pedepsirea etc. unor astfel de măsuri. Se dovedeşte astfel reaua-intenţie (şi faptul că în spatele acestor partide şi grupări politice se află o gândire şi o strategie comună, extremist anti-românească).

Dar dovada supremă a intenţiei distrugerii Românilor, ca naţiune şi etnie, a distrugerii României ca ţară românească, o avem în ceea ce fac – în perfectă armonie – Guvernul, Parlamentul şi Preşedinţia în aceste zile:
SPRIJINIREA ŞI SEMNAREA PACTULUI PENTRU MIGRAŢIE.

Politicienii – cu izolate, din păcate, excepţii – sprijină colonizarea României cu populaţii străine!
Cu toate că au jurat să respecte Constituţia, care interzice acest lucru!
Dar după ce au manevrat populaţia să se lepede de Constituţie, boicotând un Referendum dedicat apărării familiei şi Constituţiei, marionetele intereselor străine au căpătat un ascendent clar. Pe care îl folosesc spre a distruge mai departe România, spre a trece la următoarea fază a genocidului împotriva Românilor:
COLONIZAREA ROMÂNIEI DE POPULAŢII STRĂINE.

Principalele argumente aduse de genocidari sunt:
(a) ajutorul umanitar
şi
(b) depopularea României.
Ceea ce dovedeşte clar intenţia de genocid anti-românesc.
De ce?
(a) Pentru că dacă e vorba de ajutor umanitar,
PRIMII CARE AU NEVOIE DE AJUTOR UMANITAR SUNT ROMÂNII!
Românii ale căror familii au fost despicate de conducerea Statului, vinovată – de la Preşedinţie la Guvern – de forţarea Românilor să îşi caute de lucru în străinătate. Românii care nu de bine au fugit spre a munci ca sclavii pe câmpurile din Spania sau Italia, în fermele din Elveţia şi în nenumărate ale locuri! Românii care plâng de dorul părinţilor, copiilor, fraţilor, prietenilor fie rămaşi în România, fie rătăcitori prin alte meleaguri străine decât ei.
Fără să mai dau alte exemple, pentru orice om care nu este complet iraţional, este evident că primul ajutor umanitar este pentru rudele aflate în nevoie; doar apoi împarţi ce rămâne străinilor. O femeie care ar da mâncarea unor copii de pe stradă, în vreme ce copiii ei mor de foame, nu ar mai putea fi socotită ca mamă nici de copiii ei, nici de alţii. Evident, un STAT care vrea să dea ajutoare umanitare străinilor, pe când cetăţenii sunt DISPERAŢI din cauza situaţiei economice (până la nivelul unei emigraţii de 22% din populaţie!!!) este un STAT GENOCIDAR, este un STAT TRĂDĂTOR, este o unealtă a unor interese străine, extremiste.
(b) Pentru că dacă este vorba despre depopularea României,
SOLUŢIA ESTE READUCEREA ÎN ŢARĂ A ROMÂNILOR PLECAŢI!
Românii care, după zece, douăzeci, treizeci de ani de la plecare, încă trimit bani şi alte ajutoare în Ţară, încă îşi iubesc familiile şi meleagurile natale. Încă vin de sărbători, încă plâng ascultând cântece din Ţară. Sufletele lor suferă şi sângeră. Şi munca lor zideşte! În Italia şi Spania, în Elveţia şi Franţa, în Germania şi Ţările Scandinave, în Marea Britanie, Irlanda, Canada, SUA, Australia etc., etc., etc., Românii muncesc enorm, contribuind semnificativ la bunăstarea şi dezvoltarea ţărilor de adopţie. LOGIC, readucerea în Ţară a cât mai multor dintre ei este mijlocul NATURAL de combatere a depopulării! Fiind şi o DATORIE ABSOLUTĂ a oricărei puteri politice responsabile.
Să lupţi să aduci populaţii străine în timp ce ţara este depopulată de băştinaşi – iată definiţia unui GENOCID LA SCARĂ NAŢIONALĂ.

Într-adevăr, paşii fundamentali pentru un genocid la scară naţională sunt:
– înlăturarea claselor superioare autohtone (proces realizat de Fanarioţi şi repetat de Comunişti)
– înlocuirea claselor superioare autohtone prin clase superioare străine, inclusiv cu elemente de origine autohtonă îndoctrinate să-şi urască propria origine şi cultură (proces, iarăşi, realizat repetat de la Fanarioţi şi până astăzi=
– deznaţionalizarea prin propagandă a populaţiei autohtone (ceea ce s-a făcut sistematic de 300 de ani încoace)
– stricarea sau creolizarea limbii (îndeplinită la noi mai ales prin grecisme, franţuzisme, germanisme, rusisme, englezisme etc.)
– izgonirea elementelor active şi patriotice ale populaţiei autohtone (activitate sistematică mai ales de la Carol al II-lea încoace)
– înrobirea economică a populaţiei autohtone, în primul rând prin scăderea numărului de proprietăţi deţinute, prin scăderea importanţei acestora, prin impunerea de cât mai multe taxe şi impozite, prin favorizarea unităţilor economice străine etc. (ceea ce se face la noi, de trei decenii, SISTEMATIC ŞI EVIDENT)
– eradicarea autohtonilor prin ucidere (ex.: fiind trimişi să lupte extrem de slab înarmaţi şi instruiţi împotriva unor forţe bine înarmate şi instruite) sau prin determinarea lor (pe baza împlinirii paşilor anteriori ai genocidului) SĂ PLECE ÎN STRĂINĂTATE
şi, în sfârşit, ultimul pas.
– colonizarea masivă cu populaţii străine – care, încălcându-se (iar) Constituţia, se pregăteşte acum prin semnarea Pactului pentru Migraţie.

În lupta de supravieţuire a Românilor este esenţială opoziţia faţă de acest ultim pas, pregătit de Preşedinţie şi Guvern prin semnarea Pactului pentru Migraţie.
Adevărul este că Românii sunt, în aceste decenii, supuşi unui genocid sistematic. Diabolic prin iscusinţa propagandei, manipulării extinse, care face să fie ignorate fapte absolut clare. Dar tot mai evident prin prăbuşirea Românităţii României, prin izgnoirea sistematică a Românilor din Ţară, prin persecutarea Românilor plecaţi la orice contact cu Statul (de la ambasadori la funcţionarii din interiorul graniţelor), astfel încât aceştia să fie descurajaţi să se întoarcă sau să mai aibă legături cu Ţara. Şi, acum, prin pregătirea clară, directă, neruşinată, a colonizării României cu populaţii străine.
Români, treziţi-vă!
Ridicaţi-vă!
Protestaţi împotriva Pactului pentru Migraţie!
Trimiteţi scrisori (mail-uri) Guvernului, Preşedinţiei, Parlamentului!
Realizaţi şi trimiteţi memorii împotriva semnării acestui pact.
Şi, mai ales, la următoarele alegeri căutaţi să scăpaţi de păcăleala marionetelor politice, de partidele care se prefac a se lupta între ele, colaborând însă perfect în toate măsurile anti-româneşti!
E vremea pentru altă cale, una în care interesul naţional să fie, aşa cum e firesc, pe primul loc.

 

Tricolorul

Pr. Dr. Mihai-Andrei Aldea

 

Magazin DSV                                                                                                        The Way to Vozia…

Îndemn la luptă

12 gânduri despre “Genocidul anti-românesc la ultimii paşi!

  1. Nu pot da decat un like dar candidati ca presedinte si sigur va urmeaza toata Romania si Diaspora! Nu mai spune e mult nimen adevarul direct fara infrumusețări fara auto-protectie… .Din pacate fara mass-media si/sau fara f. mulți bani e imposibil sa mai iesim din noroiul asta.

    Apreciat de 2 persoane

  2. 😀
    Am râs, deşi nu este de râs.
    Mă tem că dacă ar candida cineva ca mine ar avea foarte puţini votanţi.
    Oamenii sunt
    (1) mult prea manipulaţi de jocul de marionete ca să poată vota oameni! Ei votează pe baza teatrului jucat de echipa „Politicienii”, care şi-a împărţit actorii în PSD, UDMR, USR, PNL, ALDE etc., etc. Şi bieţii alegători nu înţeleg faptul că totul este teatru, nu văd că „duşmanii de moarte” se înţeleg perfect la orice este anti-românesc, la orice distruge România. Certurile reale sunt doar pe împărţirea comisioanelor aruncate de stăpâni.
    (2) mult prea speriaţi.
    Dincolo de aceste aspecte, rămâne faptul că sunt preot, deci am altă misiune şi nu pot candida pentru funcţii politice.

    Apreciat de 2 persoane

  3. Tot e bine ca ati râs! 😉Mie nu-mi vine de loc si nu vad pe nimeni care sa iubesca neamul asta asa ca dumneata in ciuda a faptului că suntem cum suntem! La punctul 1 cand a aparut acel Om si nu a fost votat? Noua ni se ofera alegeri de tip tangalache sau mama-sa! Dupa aceea ne spargem capul ca era unul sau celalalt mai bun si cei care nu au votat ca noi poarta vina!
    2.Speriati de cine de ce?
    Un preot e la fel de cetățean ca oricare si mai are si obligatia sa-i iubească pe toți! Cine e mai recomandat decat un preot? Orice e posibil!

    Apreciază

  4. Multumesc pentru articol. Impreuna cu petitiile, marsurile in strada impotriva politrucilor, rugaciunea si veghea, se pot actiona in instanta „autoritatile”, partidele si ONG-urile precum Udmr, pentru dizolvare sau socoteala. Daca ar fi mii de cazuri, atunci i-am bloca. Am intervenit in procese de dizolvare PSD+Alde+Udmr, de blocare a primariei Capitalei, pe cauze de mediu si am vazut lipsa de unitate si interes a romanilor
    S-a vazut si la ultimul referendum ca au Constiinta de neam adormita. Leii mor in lupta, cainii in lant. Doamne ajuta!

    Apreciat de 2 persoane

  5. Si probabil genocidul va continua daca romanii nu apara singura comoara care conteaza cu adevarat din cele pe care le-a daruit Dumnezeu acestui neam – Ortodoxia.
    Daca nu se lupta impotriva ecumenismului prin toate mijloacele disponibile, inclusiv prin intreruperea pomenirii ierarhilor (masura patristica) celor ce cred, invata, propovaduiesc si semneaza erezii…
    Iar daca preotii nu catehizeaza poporului invatandu-i TOT adevarul…

    Apreciază

  6. „Să luam exemplul căderii Constantinopolului. Invazia otomană este o consecință a trădării făcute la Ferrara-Florenta (1438-1439), o încercare de a rezolva schisma dintre răsărit și apus. Când a căzut Constantinopolul (1453)? Atunci când ortodocșii au slujit liturghia împreună cu papistașii. Până la acel moment „cetatea lui Dumnezeu” era de necucerit. În momentul în care s-ajunge în punctul culminant (împreuna slujire) în Cetatea Sfânta, aceasta este părăsită de harul lui Dumnezeu. Cu nimic nu au ajutat zidurile de apărare și armata imperială. Scutul lui Dumnezeu se îndepărtase pentru trădarea credinței. La fel se întâmplă și la noi. A existat trădarea la Creta (o nouă Ferrara-Florenta), iar acum se forțează lucrurile spre împreună slujire. Indiferent de zidurile pe care le ridicăm și protestele pe care le organizăm, dacă nu se merge la cauza bolii (apostazia) vom fi cuceriți, cu sau fără pact al migrației.” – Un preot care a intrerupt pomenirea.

    Apreciază

Lasă un comentariu