Alegerile din SUA 2020 și teoria conspirației

Donald Trump a declarat, repetat, că alegerile prezidențiale din SUA, 2020, au fost viciate și falsificate. Declarații categorisite drept „teoria conspirației” de către Stânga americană și mondială. Inclusiv de către Stânga românească – adică imensa majoritate a posturilor de televiziune.

Unul dintre exemplele invocate de Donald Trump și susținătorii lui a fost laptopul lui Hunter Biden. Hunter Biden fiind fiul lui Robinet Biden, cunoscut și drept Joke Biden sau Joe Biden, actualul președinte SUA. Iar laptopul lui Hunter Biden fiind abandonat de posesor, și ajuns pe mâna presei libere, a devenit o sursă de informații esențiale despre corupția profundă a Familiei Biden. Aici intrând implicarea Familiei Biden în afaceri incorecte cu China, dar și afaceri murdare cu Ucraina, precum și droguri, activități sexuale etc.

Or, în clipa în care dovezile din laptopul lui Hunter Biden au apărut în presa liberă, presa de Stânga – de la CNN la BBC – a început să urle că este vorba despre o „manipulare rusească”. Facebook a adoptat o politică radicală de eliminare a oricăror referințe la laptopul lui Hunter Biden, de asemenea sub pretextul că este o „manipulare rusească”.
Pe de altă parte, grupurile pro-Donald Trump au susținut că se impune o anchetă rapidă care să dovedească adevărul. Au susținut că laptopul lui Hunter Biden există, i-a aparținut acestuia, iar datele de pe laptop sunt datele furnizate – involuntar, însă real – chiar de Hunter Biden. Că gravitatea acestor date necesită amintita anchetă de urgență și că instituții ca FBI, CIA etc. par să se implice în mușamalizarea dezvăluirilor, în loc să le ancheteze în conformitate cu interesul național (și cu obligațiile instituționale ale respectivelor organisme, desigur).
În sfârșit, CIA, FBI și alte grupări similare au anunțat publicul că nu au informații care să dovedească autenticitatea laptopului lui Hunter Biden, implicit a informațiilor respective. Dar că acuzațiile de implicare a lor în mușamalizarea dezvăluirilor sunt o minciună, o manevră electorală a lui Trump și a susținătorilor etc.

De câteva luni de zile, însă, s-a dovedit că laptopul lui Hunter Biden este chiar laptopul acestuia, iar informațiile de pe el sunt cele apărute în urma folosirii laptopului de către Hunter Biden!!!
Altfel spus, corupția teribilă a Familiei Biden este o realitate mărturisită chiar de această familie, documentele de pe laptop fiind reale. În ciuda acestui fapt, până astăzi cenzura continuă să funcționeze, atât în rețelele mediatice de Stânga, dar și pe Facebook. Se poate spune, simplu și la obiect, că dacă postul de radio sau televiziune pe care îl urmăriți este Comunist sau democratic după un singur criteriu:
a prezentat sau nu a prezentat faptul că laptopul lui Hunter Biden există, este real și dovedește corupția Familiei Biden.

Ca o bomboană pe colivă, cireașă pe tort sau o feliuță de lămâie la o cană de ceai de tei cu o picătură de miere, Zuckerberg, proprietarul (nominal al) Facebook, recunoaște public: FBI ne-a cerut să cenzurăm informațiile despre laptopul lui Hunter Biden, pentru că deține dovezi că este o manipulare rusească. Un videoclip dedicat găsiți aici (click).

Zuckerberg mărturisește că FBI i-a cerut să intervină în alegerile din 2020 prin cenzurarea veștilor despre laptopul lui Hunter Biden (și felurite infracțiuni ale acestuia)

Ca urmare, se poate constata factual că, într-adevăr, alegerile prezidențiale din SUA 2020 au fost falsificate. Și au fost falsificate prin intervenția directă, ilegală și coruptă, a FBI.
Este evident că fără blocajul practicat de FBI dovezile din laptopul lui Hunter Biden ar fi ieșit la iveală și ar fi dus la acțiuni în justiție. Acțiuni care l-ar fi implicat și pe Joe Biden. Cu consecințe clare.

Desigur, acum când s-a dovedit că FBI a mințit sistematic, a intervenit abuziv în alegeri etc., se pune întrebarea de bun-simț:
Cine a impus cenzurarea discuțiilor despre ilegalitățile din alegerile prezidențiale SUA 2020?
Dar, mai ales, întrebarea
De ce?

Și, dacă tot punem întrebări, să mai punem o întrebare de bun-simț.
De ce mărturisește Zuckerberg?
Am amintit de ciudata încercare a lui Fauci de a spune că nu a făcut ceea ce s-a lăudat ani de zile că a făcut. Acum avem încercarea lui Zuckerberg de a se declara ne-vinovat de cenzura pe care a declanșat-o, aruncând vinovăția în spatele FBI-ului.
De ce?

Mihai-Andrei Aldea

7 gânduri despre “Alegerile din SUA 2020 și teoria conspirației

 1. Nu cred ca se dau de-o parte de buna voie toti (servicii, presă, justitie…) ca sa faca loc republicanilor sau lui Tump!
  Si sincer nu cred ca republicanii mai apuca la putere in conditiile actuale! Si chiar de ar apuca o sa fie din nou „sapati” rapid pentru ca nu au cum schimba tot sistemul si nici nu cunosc cate iude au in randurile lor!
  Si sa nu uitam ca vaccinarea in SUA a fost pornita de republicani si Trump deci nici ei nu sunt prea diferiti de restul! Degeaba au dat ceva legi bune daca lucreaza la distrugerea fizica a poporului!
  Deci „de ce” s-ar raspunde din frica nefondată! Sau poate acum cand cei doi au executat ce au avut de executat chiar o sa fie lăsați din brate! Greu de crezut pentru ca stiu si pot spune prea multe tragand si pe altii dupa ei!

  Apreciază

 2. A fost o mare cernere în rândul Republicanilor în ultimii ani… și sperăm să mai fie.
  Acum, este adevărat că vaccinarea a fost pornită sub Republicani. Un „merit” esențial revenindu-i lui Fauci, care a fost mare susținător al vaccinării, așa cum au fost la noi Raed Arafat, Valeriu Gheorghiță și alții asemenea. Dar trebuie observat că nu Republicanii au impus vaccinarea!
  Însă ceea ce se vede este o retragere tot mai puternică – și neașteptată – a unor poziții până mai ieri de forță. Ceea ce înseamnă că urmează o schimbare. Ce schimbare… rămâne să vedem.
  Oricum, singura soluție a fost și rămâne pentru totdeauna apropierea de Dumnezeu. Cu El putem să trecem cu bine și prin vremurile rele, și prin cele care par bune (și care, de multe ori, duc la delăsare, lenevie, desfrânare…).

  Apreciat de 1 persoană

 3. Sa dea Dumnezeu sa aveti dreptate! Eu nu mai cred ca mai avem.destula credinta nu sa oprim cursul sau sa-l intoarcem ci sa-l incetinim barem!
  Ecumenismul e in floare. Absenta de la Sfanta Liturghie de asemenea! Mila a devenit pentru cei mai multi un cuvant strain! Postul o exceptie! Se merge si acum de buna voie cu masca la Potir! Si cate si mai cate….

  Apreciază

 4. Ei, cei care au Credința, mulți sau puțini, vor trece cu bine peste toate. Până la urmă dumnezeiescul îndemn este „nu te teme, turmă mică!”.
  Deci nu în număr stă puterea, ci în așezarea întru Dumnezeu.
  Pace și bucurie sfântă!

  Apreciază

 5. Până mai ieri credeam că epoca blogurilor a apus pt. totdeauna în favoarea monopolului Facebook. Mă bucur că mai sunt și excepții. Îmi place că ce scrieți aici pare a fi necenzurat și liber.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s