Haz de necaz

 • Nu apucă Putin să tragă două rachete în Ucraina că o umbră urât mirositoare se răspândi peste casele vitejilor din România. Nu, nu umbra Comunismului, a Rusofiliei sau Ucrainofiliei, ci a dejecțiilor. La propriu. Vitejii făcură pe ei.
 • Unii dintre marii pro-occidentali de ieri – altfel comuniști cu ștate vechi – tac mâlc. Tac pe atât de mult pe cât urlau când îi făceau pro-ruși pe toți cei care îi contraziceau. Tac pentru că sunt îngroziți că ajung Rușii în România. Tac pe rețelele pe care urlau. În schimb, umblă vorba, descarcă dicționare și ghiduri de conversație în limba rusă. Ca dacă vin Rușii să îi convingă de cât de mult i-au iubit ei totdeauna.
 • Dacă tot leșină de frica Rușilor – ca și cum NATO nu mai există, nu are arme nucleare, nici trupe în România – s-au trezit unele genii să ia apărarea Ucrainei in integrum. Nu ca parte a unui echilibru necesar, ci așa, cu toată gura, cu toată mintea… nu că ar fi prea multă. Au uitat că Ucraineenii sunt corcirea produsă de Rusia între Maloruși, Rusini, Ruteni, Cazaci și orice altceva, pe post de hiene de pază pentru Panslavism. Și că șirul de crime anti-românești ucraineene trage tare să îl egaleze pe cel rusesc.
 • Madamele „miniștri ai apărării” din Uie sunt pierdute în spațiu. Macaroană, perversizatul de la Paris, l-a amenințat pe Putin cu sancțiuni cumplite, ca și aliata Rusiei, Germania: nu o să mai ia gaze de la el! Să sufere Uie de frig, să se învețe minte Putin! A, că s-a angajat China să cumpere masiv mărfuri rusești, doar să tacă Rusia în privința Taiwanului, nu se suflă o vorbă. Până intră trupele chineze în insulița de vreo 36 de mii de kilometri pătrați și peste 23 de milioane locuitori. După aceea o să urle tare!
 • Ce zbierau geniile comuniste că Trump va provoca război! Faptul că afacerile familiei Biden sunt esențiale pentru ce se întâmplă acum nu se spune, însă. Că scleroza ambulantă de Joke Biden a fost pus de marionetă, după ce Trump a câștigat alegerile, iar se trece sub tăcere – deși deja voturile falsificate pro-Biden dovedite oficial depășesc masiv procentul cu care se pretinde că ar fi câștigat Biden. Dar, de, Omul Portocaliu era rău, Pedofilul scuze, Mirositorul și Pipăitorul de Copii este bun.
 • În timp ce toți nu apucă să se spele că le și revine diareia, Partidul AUR, Frăția Ortodoxă și alte grupuri patriotice ajută refugiații și cer părților implicate – Rusia și Ucraina – ocrotirea civililor, ocrotirea Românilor, revenirea la masa tratativelor etc. Încă aștept ca USR să anunțe o vizită umanitară la Kiev sau în Lugansk. Din care să nu lipsească primărița nealeasă Clotide, primarul fără vreme Nicușor, înalt ca gardul Dănuț și, bineînțeles, chipul găunos al vitejiei, Dacian. Cred că fuge Putin cu toată armata și nu se oprește până în Pacific!

2 gânduri despre “Haz de necaz

 1. Nu o sa cred niciodată ca bunaintelegere din „pandemie” s-a sfarsit surprinzator prin razboilul lui Putin care a iesit din rând. Este un teatru ieftin al tuturor! Si pt ca nu aveti timp sa intrati la mine va dau eu miezul la articolul meu:
  Nu razboiul m-a surprins, ci unde a dispărut brusc, buna întelegere dintre popoare, din timpul pandemiei? Până mai ieri puteai jura că toată lumea are aceeași conducere și cu siguranță o avea și o mai și are, că nu avea de ce să dispară! Ori dacă „conducerea” a rămas, atunci războiul acesta este doar o piesă bine regizată, în care fiecare națiune, conducător are rolul ei/lui, bine stabilit, scenariul pe care trebuie să-l urmeze, aflându-se toți sub comanda aceluiași regizor al piesei interactive „Cei patru călăreți ai apocalipsei”!

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s