Trump face rau si cand face bine!

Foarte interesant!

Bogdan Calehari

In incercarea sa de a pune America cu botul pe labe, Barack Obama a avut sprijinul neconditionat al Partidului Democrat si al mass-mediei americane. In incercarea de a face America mare din nou, Donald Trump are impotriva sa nu numai media americana si internationala, nu numai pe opozantii democrati, sprijiniti in strada de radicalii de stanga “anti-fa” si “anti-rasisti”, ci, uneori, chiar pe unii dintre membri Partidului Republican, care, teoretic, ar trebui sa-l sprijine.

In conditiile acestea, realizarile administratiei sale sunt trecute sub tacere, negate, criticate, sau sabotate pe fata ori de cate ori se iveste ocazia. Daca ele sunt in plan economic, Trump a incalcat grav normele de mediu si fostele terenuri de vanatoare ale amerindienilor. Daca ele privesc stoparea imigratiei ilegale si a celei provenite din tarile islamice care protejeaza terorismul, Trump incalca grav drepturile omului, dreptul la ajutoare sociale si libera circulatie a persoanelor. Daca reusitele sale…

Vezi articolul original 1.409 cuvinte mai mult

2 gânduri despre “Trump face rau si cand face bine!

  1. Da,foarte interesant,Trump a fost ales (și va #rezista) pentru a putea ajuta la mutarea capitalei Israelului,de la Tel Aviv la Ierusalim, în vederea reconstruirii templului lui Solomon.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s