Jurnal COVID-19. Dr. Wolfgang Wodrag – 13 Martie 2020

audiatur et altera pars

Magazin DSV                                                                                                        The Way to Vozia…

Îndem la luptă

3 gânduri despre “Jurnal COVID-19. Dr. Wolfgang Wodrag – 13 Martie 2020

 1. Parinte si omul asta are multe video postate si a dat multe interviuri private dar dupa cum singur spune Media nu e interesata de parerea lui pentru ca nu se aliniaza la linia dorita! In Germania practic nu mai exista opozitie de multa vreme si acesta e rezultatul!

  Apreciază

 2. Sărut mâna părinte !!!
  Am înțeles și eu acum de ce nu mai primesc de peste un an ,,notificări despre comentarii noi prin email” datorită lui @ioansperling, comentariul 2 … Deci, asta era cauza ? Dezabonarea automată ? Eu am postat comentarii aici aproape exclusiv de pe telefon și mă gândeam că poate aceasta ar putea fi motivul, căci nu înțeleg prea bine diferența între modul de funcționare a PC-ului, laptopului și telefonului mobil. Hmmm… Big brother este atât de ,,grijuliu” ???

  P.S. Am citit undeva mai demult că neomarxiștii și-au perfecționat metodele. Dacă noi sub comuniști n-aveam voie să vorbim critic la adresa partidului și a aparatului de stat, pentru că riscam lipsirea de libertate, astăzi poți critica aparatul de stat cât vrei, pentru că oricum nu te ia nimeni în seamă. Și iată că acest lucru este valabil și în Germania.
  Iertare și Doamne ajută tuturor !!!

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s